O nama

Produkcijska kuća&marketing agencija TIM System na tržištu Bosne i Hercegovine se pozicionirala kao lider za proizvodnju televizijskog programa i općenito video i audio produkcije.

Od 2011.g. u cjelosti kreiramo i proizvodimo tri serijala sedmično za BHT1- Televiziju Bosne i Hercegovine, odnosno sada su to Potrošački smjer, Ekologika i Izazovi Poljoprivrede, što je na godišnjem nivou ukupno 148 televizijskih emisija. To nas čini vodećom privatnom produkcijom u ovoj oblasti.

Do prošle godine također smo kreirali i proizvodili ( 2012-2018.g.) i regionalno gledan TV Serijal Interview20, a možemo se pohvaliti i kvalitetnim portfoliom dokumentarnih filmova.
Izuzev toga, bitno je da znate da se TIM System kroz poslove produkcije, marketinga i PR-a razvija i uspješno posluje od 2003.godine te da smo posebno stručni za kreiranje kampanja od javnog interesa.

Za klijente pružamo cjelovite usluge od savjetovanja, preko kreiranja kampanja i PR usluga, do marketing planova oglašavanja i media zakupa, kao i realizacije najsloženijih event događaja, konferencija, seminara i edukacija.

Bitno nam je da znate da smo radili iznimno složene produkcijske poslove za World Bank Bh kao i za Centralnu banku BiH, državnu i entitetske vlade, kao i za Vladu Brčko Distrikta BIH, te da smo kreirali i organizovali iznimno važne državne događaje i kampanje od društvenog interesa u BiH.

TIM System je uspješan jer posjeduje vlastite kapacitete koji garantiraju svim našim klijentima pouzdanost i sigurnost.

Kada je riječ o tehničkim kapacitetima, naša firma posjeduje poslovnu zgradu u kojoj su na tri sprata smješteni produkcijski blok, studijski prostor, savremeni administrativni centar. Opremljeni smo da implementiramo svaki produkcijski zahtjev koji se stavi pred nas sukladno najvećim međunarodnim standardima.

U TIM Systemu će vas dočekati 10 nasmijanih djelatnika u stalnom radnom odnosu, a imamo i 3 saradnika na po ugovoru o djelu. Potrudit ćemo se da odgovorimo na sve vaše zahtjeve kreativno i produkcijski.

Dobro nam došli.